Saturday 28 April 2012

Tine departe mirosurile urate de casa ta

Suntem din ce in ce mai aglomerati cu activitatile zilnice si nu de putine ori tot mai nepasatori fata de aspecte care ar putea concura, fara sa prindem de veste, chiar la deprecierea starii noastre de sanatate. Exista o serie de aspecte pe care nu le luam in considerare ca si cand ar trebui cineva din afara sa vina si sa sune un clopotel de atentionare. Ne-am blazat prea mult si suntem din ce in ce mai indiferenti chiar la problemele care ne sunt atat de aproape in propria casa. Lasam de pe o zi pe alta rezolvarea unor treburi in aparenta neimportante, dar care uitate pot rabufni la propriu cu consecinte la care nu ne-am fi gandit niciodata, atat pentru noi in propria casa cat si in multe situatii pentru alte persoane care nu au nicio vina.

Indiferent unde ati locui, la casa cu curte sau la bloc, atentia pe care trebuie sa o acordati utilitatilor de care dispuneti pentru buna vietuire a intregii familii, trebuie sa fi permanenta, sau in cel mai nefericit caz periodica. Nu puteti aduce in discutie pretextul ca nu va intereseaza, mai ales daca locuiti la bloc, afirmand ca totul intra in atributiile administratorului cladirii respective. Sunteti si dumneavoastra parte din ceea ce se numeste buna convietuire in comun si trebuie sa va manifestati ca atare.

Absolut toate utilitatile existente intr-o locuinta au termene precise de verificare si eventuala remediere a imbatranirii materialelor din care sunt confectionate, sau cel putin de intretinere periodica a acestora. Fie ca vorbim despre instalatia electrica sau cea de furnizare a gazului metan, ori daca ne gandim la instalatia de incalzire si cea de canalizare, toate sunt supuse diverselor presiuni tehnologice si timpului care trece peste ele pe perioada utilizarii.

Un caz aparte il reprezinta instalatia de canalizare a apartamentului sau casei dumneavoastra, care necesita o verificare cel putin periodica pentru eliminarea oricaror obstacole de pe parcursul conductelor care ajuta la defluirea apelor uzate din locuinta. Orice sistem de canalizare va putea fi operational la capaciatea la care a fost proiectat doar daca in decursul folosirii acestuia va beneficia cel putin o data pe an de aportul unui serviciu profesionist de vidanjare Bucuresti, care cu ajutorul tehnologiei din dotare va putea realiza decolmatarea eficienta a peretilor conductelor si indepartarea eventualelor obstacole aparute in conducte.

Fara interventii prevazute din timp, posibilitatea aparitiei unor blocaje sau a unor deversari improprii fata de capaciatea proeictata, pot conduce inevitabil la refulari nedorite si cu consecinte atat pentru casa dumneavoastra cat si a vecinilor. Pentru a tine departe acest gen de situatii, veti putea chiar opta pentru contracte permanente cu acest serviciu de vidanjare, care va lua de pe umerii dumneavoastra grija efectuarii la timp a operatiunilor de curatare si atunci cand este necesar de desfundare canalizare.

In plus un sistem de canalizare murdar si colmatat, este o sursa extrem de periculoasa de dezvoltare si raspandire a microbilor, care prin aerul ce patrude in casa dinspre conductele de canalizare poate sa afecteze sanatatea celor din casa.

Prin adoptarea unei astfel de conduite, veti putea observa cum toate mirosurile neplacute pe care nu de putine ori le-ati simtit atunci cand foloseati baia, ori chiar cand spalati vasele in bucatarie, vor disparea complet. Nu este vorba despre un lucru spectaculos ci doar de faptul ca in urma unei interventii specializate cu materiale si echipamente specifice unui serviciu de vidanjare Bucuresti, intreaga instalatie va functiona corespunzator, aerul continut in aceasta fiind permanent impins de catre fluxul normal de deversare, odata cu el si mirosurile specifice, impiedicandu-se astfel depunerile si posibilitatea dezvoltarii microbilor.

Pentru toate aceste activitati de desfundare canalizare, optati de fiecare data doar la o firma specializata ai carei tehnicieni profesionisti vor avea toate materialele necesare pentru o vidanjare corespunzatoare cu normele din domeniu, garantia lucrarilor fiind chiar faptul ca veti sta fara nicio grija pana la urmatoarea interventie programata.

No comments:

Post a Comment