Saturday 7 April 2012

Credinciosii, in "goana" dupa cumparaturi. Cei mai norocosi intampina Floriile cu masa plina

stirileprotv.ro Fericiti cei care au fost nevoiti sa mearga la serviciu astazi, caci pentru ceilalti cuvantul de ordine a fost cumparaturi. De voie, de nevoie, si-au luat inima in dinti si s-au avantat in marea de oameni care a descins in piete si hypermarketuri.

Daca unii mai au inca sarcini trasate pe lista de Paste, altii se pregatesc sa intampine Floriile cu masa plina. Fireste, din bucataria lor nu lipsesc tavile cu peste. Ca la un semn, romanii s-au asezat la rand si au golit galantarele, mai ales la raioanele de peste. Cautati au fost pastravii si crapii.

Odata indeplinita misiunea "peste", oamenii au rasuflat usurati.  Duminica e sarbatoare mare si nu se cade sa ne prinda cu frigiderul gol. 

Altii au dat confortul magazinelor pe aglomeratia de la piata. Aici, totul a fost o provocare, de la gasirea unui loc de parcare si pana la cumpararea unui peste. Cine a razbit totusi in oceanul de cumparatori nu a plecat tocmai incantat, pentru ca totul e nitel mai scump.

Mai mult sau mai putin multumiti, oamenii s-au grabit spre casa. Nu de alta, dar timpul e scurt, iar numarul retetelor nelimitat.

 

No comments:

Post a Comment