Thursday 3 May 2012

Si parintii se joaca

Cine a spus ca suntem copii si atunci cand suntem batrani a avut mare dreptate. Copilul din noi ramane activ cel putin spiritual si isi face jocul asa cum doreste el. Oricand ne putem imagina cum ne-am juca si am alerga pana cand rapusi de oboseala ne-am tranti prin iarba si am adormi. Sunt suficiente motive sa pastram cat mai multa vreme copilul din noi si sa ne antrenam in joc alaturi de copiii nostri de fiecare data cand avem ragaz pentru putina distractie. Cu cat vom fi mai multa vreme alaturi de copiii nostri, alaturi de jocurile lor si chiar participand activ la ele, cu atat starea lor sufleteasca va fi mai potrivita si vor putea deveni adulti activi si performanti in orice situatie.

Jocurile de echipa sunt de regula cele mai atractive si aduc multa miscare si coordonare intre membrii unei echipe indiferent de jocul sau sportul pe care il practica. Un copil care isi dezvolta abilitatile de a fi un bun partener de echipa va sti mereu sa se descurce in viata si va socializa cum mult usurinta in orice imprejurare. Ajutorul pe care il primeste de la echipa si sprijinul pe care la randul sau il ofera echipei, cladesc legaturi trainice intre prieteni si sentimentul de sustinere reciproca care inseamna extrem de mult pentru psihicul unui copil.

De aceea este bine ca parinte sa il sustinem si de ce nu sa intram si noi intr-un minunat joc de echipa care este jocul de laser tag. Veti putea participa impreuna cu intreaga familie in laser tag arena, la un joc captivant care pune accentul pe spiritul de echipa. Este un joc care se va desfasura intr-un cadru placut si are la baza un labirint care va trebui parcurs de catre intreaga echipa cu scopul vadit de a se infrunta cu „adversarii” celeilalte echipe. Trebuie inca de la inceput sa intelegeti, atat parinti cat si copii, ca este vorba doar despre un joc si ca nimeni in laser tag bucuresti, nu este dusmanul celuilalt, iar mijloacele prin care veti invinge sunt doar cele de strategie in „lupta” si nicidecum „armele” pe care le veti folosi in joc.

Singura „arma” pentru aceste petreceri laser este doar mintea voastra, spriritul combativ si de echipa, cu care veti reusi sa „eliminati adeversarii”. Veti primi astfel la intrarea in laser tag arena, o vesta speciala care dispune de o serie de zone sensibile care vor putea receptiona actiunile pe care „adversarii” le intreprind asupra voastra. „Arma” cu care ii veti „nimici” este un super pistol „laser”, care va proiecta o raza speciala catre acestia. Imediat ce raza lansata va atinge una dintre zonele sensibile aflate pe vesta voastra, veti fi depunctat, dar in compensare daca veti reusi voi sa atingeti vesta sau chiar pistolul „adversarului” cu raza „laser” atunci veti beneficia de puncte suplimentare.

Toata aceasta actiune se va petrece in interiorul labirintului despre care aminteam anterior si care are o serie de zone speciale de care trebuie sa va folositi in „lupta” pentru ajutor sau din contra exista zone pe care trebuie sa le depasiti prin inteligenta pentru a putea continua „lupta”. Incercati tot timpul sa va ajutati intre voi, indiferent daca in echipa sunteti doar copii sau aveti alaturi si parintii. Toata echipa se „lupta” pentru a castiga batalia acestei petreceri laser.

Ca parinte, aceasta distractie copii, este un prilej minunat pentru strangerea legaturilor dintre voi si copii, lucru pe care oricine si-l doreste. Nu trebuie sa aveti un scop anume pentru a merge la o sesiune de laser tag, insa veti putea organiza aniversari copii care vor fi pe placul tuturor. Cand nu mai aveti nicio idee despre cum va arata aniversarea copilului in acest an, atunci o petrecere copii bucuresti, organizata in laser tag arena va fi cu adevarat o surpriza pe masura pentru toti participantii.

No comments:

Post a Comment