Wednesday 18 April 2012

Prioritate maxima in asigurarea datelor informatice

Numeroase domenii de activitate detin si sunt nevoite sa stocheaze un volum impresionant de date cu care in mod curent isi desfasoara activitatea. Accesarea acestora este uneori zilnica, alteori doar atunci cand este necesar, putandu-se apela la inregistrari cu care nu s-a mai lucrat de o perioada foartre mare de timp. Siguranta bazei de date trebuie sa aiba un grad foarte ridicat, iar pentru acest lucru administratorul de retea care gestioneaza aceste date este insarcinat direct cu responsabilitatea de asigurare a sistemului informatic de stocare si securizare a datelor.

Nu este suficient sa ai la dispozitie personal calificat si suficient de implicat pentru a mentine intr-o stare perfecta de functionare o baza de date, cum nu este suficient sa existe un protocol de backup zilnic, sau chiar defalcat in mai multe etape in timpul unei zile de lucru, daca echipamentele de care dispui nu sunt performante si fiabile.

Pentru a depasi oricare din aceste probleme utilizarea unui server dell, va asigura firmei certitudinea in exploatare a bazei de date, lucru care se va traduce in fapt prin eliminarea sincopelor care ar putea aparea in procesul de stocare si solicitare a datelor existente in acest server dell.

Majoritatea companiilor si-au diversificat modalitatile de lucru cu clientii, astfel incat in cautarea asigurarii unor servicii tot mai performante si in dorinta de a veni cat mai aproape de client cu ofertele si mentenanta pe care o pot asigura in timpul contractelor incheiate, au decis sa aloce fonduri pentru primenirea bazei IT cu solutii mobile pentru computerele aflate in birouri.

Intr-o alta maniera va putea fi privita de catre client oportunitatea ca antreprenorul sa isi trimita angajatii direct celui care doreste serviciile firmei, in detrimentul celor care isi cheama in birourile proprii pe cei care doresc sa incheie un contract. In aceasta viziune utilizarea unui laptop dell, sau a mai multor asemenea computere portabile, este o solutie foarte bine primita atat de angajati care vor intra in contact direct cu solicitarile primite la fata locului, cat si pentru clienti, care vor putea pe loc cere informatii concrete despre modaliatea de desfasurare a contractului si eficienta produsului sau serviciului pe care doresc sa-l achizitioneze.

Un laptop dell, va putea fi conectat in timp real cu un server dell, angajatul firmei putand astfel accesa online orice informatie stocata in server si putand aduce corectii pe loc oricaror situatii reale din teren in beneficiul clientului. Rapiditatea cu care se va face acest transfer de date si modaliatea profesionista in care se vor putea aduce la un numitor comun orice detalii ale viitorului contract, ori ale unei situatii de mentenanta in desfasurare, vor aduce numai beneficii si timpi redusi de lucru pentru ambele parti.

De cele mai multe ori relatia dintre antreprenor si client se desfasoara prin schimb de mesaje electronice, ajungandu-se chiar la trimiterea unor documente oficiale intre partenerii de afaceri care contin semnatura electronica, astfel incat nu mai sunt necesare obisnuitele hartii care isi gasesc finalul de drum in dosare voluminoase. Desigur ca reducerea acestui schimb de documente are importanta sa, insa nu s-a renuntat in totalitate la acest proces de tiparire pe hartie a obisnuitelor contracte, sau a altor documente necesare firmei in relatia cu alte structuri de control a activitatii.

Atat timp cat firma detine si acceseaza sisteme performante pentru stocarea datelor, cu ajutorul unei server dell, si poate chiar accesa de la distanta baza de date cu sprijinul unui laptop dell, este oportuna folosirea unor sisteme de copiere si printare la fel de profesioniste. O imprimanta hp performanta isi va gasi folosinta potrivita in biroul firmei si va trebuie alimentata cu consumabile hp de cea mai buna calitate. Nu incercati sa utilizati consumabile imprimanta compatibile deoarece riscul de deterioare al componentelor imprimantei sunt destul de ridicate. Ar fi neplacut sa pierdeti o imprimanta profesionala numai datorita faptului ca nu ati utilizat consumabile hp potrivite modelului pe care il detineti.


chiuveta bucatarie, electrocasnice franke

No comments:

Post a Comment