Thursday 5 April 2012

VIDEO. Angajata unui bar, injunghiata de doi copii, pentru ca nu i-a lasat sa bea si sa fumeze

stirileprotv.ro Atac fulgerator la Braila. Doi copii au lovit o tanara cu un cutit. Erau suparati ca fata, angajata la un bar, a refuzat sa le vanda bautura si nu i-a lasat sa fumeze.

Au urmarit-o ceva mai tarziu, cand localul s-a golit de clienti, si au incoltit-o. Injunghiata, victima de 22 de ani a scapat milimetric de moarte, desi lama i-a strapuns un plaman.

Camerele de supraveghere din bar i-au surprins pe cei doi baieti, veri intre ei, si atunci cand dadeau tarcoale, dar si atunci cand au trecut la atac.

Barmanita care i-a gonit din local isi vedea linistita de treburi, fara sa banuiasca o clipa ca adolescentii urzesc un plan marsav.

Cel mic a ramas prudent in spate, iar celalalt inarmat cu un cutit a inaintat si, la un moment dat, cand tanara a dat sa treaca de usa de langa tejghea, a lovit-o fara ezitare.

Apoi amandoi au rupt-o la fuga. In urma lor, fata a cazut, dar s-a redresat imediat. A avut noroc cu patronul barului care era intr-o incapere din spate si a chemat repede ambulanta.

Desi e minor, adolescentul de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 19 zile, dar numai pentru tentativa la talharie, intrucat le-a spus politistilor ca a intrat in bar ca sa fure incasarile.

Fiindca e prea mic, cel de 13 ani va scapa fara nicio pedeapsa. Culmea e ca rudele celor doi copii considera ca s-a exagerat cu arestarea.

Anchetatorii au stabilit ca minorii au actionat cu premeditare.

Din fericire, fata va supravietui.

No comments:

Post a Comment